28 Ocak 2017

En İyi 10 GTA 5 Modu

Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere en iyi 10 GTA 5 modunu tanıtacağım.Ama önce tüm modların bir fotoğrafını görelim.











1.Superman modu
Arkadaşlar bu mod da görüyoruz ki en güzel mod bu çünkü yeni özellikleri ve treni durdurabilmesiyle neni çok etkileyen bir mod oldu.Bunlardan bazıları araba tren vb. şeyleri kaldırması insanları yakabilmesi ve dondurabilmesi.Bir de hava üfleyebilmesi çok güçlü sayılmaz ama güzel.

2.Minecraft modu 
Arkadaşlar bu mod da bir masamız oluyor ve haritanın değişik yerlerinde elmaslar ve bunları toplıyarak minecraf kazması yapabiliyoruz.Ve ayrıca karakterimizi Steve yani Minecraft oyununun baş karakteri yapabiliyoruz.

3.Flash mod
Bu mod da o kadar çok birşey yok arkadaşlar sadece yükseye zıplayıp hızlı koşabiliyoruz ama iyi olmasının nedeni.Bir roket yada yanan bir araba atıp oradaki insanları kurtarmaya çalışabiliyoruz.Bir şey daha çok büyük bir uçağa binip dağın yanından geçerken atlamak ve havadayken uçağa binmeye çalışabilirsiniz.
Not:Arkadaşlar bunlar sadece ana güçleri onun yanında tornado kalp sökme ve elktrik atma gibi güçleride var.

4.Dünyanın en hızlı arabası modu
Arkadaşlar bunun ne güzel özelliği var derseniz arkadaşlarınızla araba rekabetine girerseniz hem hızını hem tarzını beğeneclerinden eminim.Ve bu araba böyle bir hıza göre en hızlı olduğu sırada bile güzel yol tutuşu vardır.

5.Thor modu
Bu modda uçabilir elektrik atabiliriz yani o kadar birşey yapamayız arkadaşlar tabi eğlenceler dışında ama görüntü için bu mod en güzel mod diyebilirim.

6.Batman modu
Arkadaşlar bu mod da çok güzel batmobilimiz ve batwingimiz yani Batman'nin arabasına ve uçağına sahip olabiliyoruz.Onun dışında başka bir modla birleştirince bathook yani Batman'nin kendini bir yere çekme başkasını çekme ya da bir yer de asılı kalmak için kullandığı silaha sahip oluruz.

7.Ghost Rider (Hayalet Sürücü) modu
Bu mod da Hayalet Sürücü olabiliyoruz ve motorumuza binebiliyoruz onun yanında Hayalet sürücünün birkaç özel gücü ve bir de zinciri vardır.Bu özelliklerinden biri Hayalet Sürücü'nün motoruyla duvarlara diklemesine çıkabiliriz.

8.Polis olma modu
Arkadaşlar bu mod da şerif normal polis ya da SWAT olabiliyoruz tabiki bunla kalmıyor arabalarımız motorumuz ve yardımcımız da olabiliyor.Bir de olay yerine yardım çağırabiliyoruz.Bunun bir türk bir de yabancı polis olma diye iki ayrı modu var arkadaşlar haberiniz olsun.

9.Göktaşı modu
Arkadaşlar bu modun güzel olma nedeni arabanıza binip göktaşlarından kaçmaya çalışmak ve bunların 3 modu var kolay normal zor bence öncelikle bir uçak çalın ama uçak çalıncada herşey bitmiyor bir de hala göktaşı derdiniz var.Ama asıl en iyi olan şey en büyük göktaşları çok yavaş düşer sizde uçağınızla onun üstünden yavaşça yere doğru dalın sonra atlayın ve göktaşının üstünde durmaya çalışın.

10.Tsunami modu
İşte en son modumuza geldik bu modda heryeri su kaplıyor ve sadece bazı yerler dağlar göktelenler ve köprü su almıyor o yüzden oralara gitmeye çalışın.Haberiniz olsun oyun bu modda bazen çökebiliyor o yüzdem madem çökcekse diye bence bir yandan da göktaşı modunu açarsanız tadına doyum olmaz.

Arkadaşlar bu yazımında sonuna geldik bir sonraki yazımda görüşmek üzere

0 yorum:

Yorum Gönder