6 Ocak 2017

Transformice Hakkında Bilgiler

Merhaba arkadaşlar bugün size transformice nedir nasıl oynanır oyunda hangi seçenekler vardır ve hakkında bilgiler vereceğim.O zaman başlayalım.

1.Transformice nedir


Transformice bir fareyi kontrol ettiğimiz ve onun peyniri alıp deliğe girmesini sağladığımız oyundur.Aynen fotoğrafta gördüğünüz gibi.Oyunda 2 mod vardır mod dediğim oyunun kendi modu biri normal fare diğeri ise şaman fare.İkisinin arasındaki fark normal farelerin amacı  önce anlattığım gibi peyniri alıp deliğe girmektir.Şamanların amacı ise büyüyle fareleri Transformice, takma adları Melibellule ve  Tigrounette olarak bilinen Fransız tasarımcılar tarafından oluşturulmuş bağımsız çok oyunculu bir platform tarayıcı oyunudur.


2.Nasıl oynanır

Transformice oyununun nasıl oynandığını aşağı yukarı biliyorsunuzdur yada tahmin ediyorsunuzdur.Transformice ok tuşlarıyla oynanır bunun yanında şamanken fareyi de kullanırsınız.

3.Oyunda hangi seçenekler var


Oyundaki seçenekler dediğim şudur benim anlattığım olan normal ama bundan başka türlerde var. Nasıl derseniz fotoğrafta görebilirsiniz.


Peki bunu nasıl yaparız derseniz,oyunu nasıl ayarları,oyunun ekranını nasıl büyütürüm yada o üstünüzdeki kıyafetleri nereden alıyorsunuz derseniz size bu soruların cevabını üstteki resimlerde gösteriyorum.Gördüğünüz gibi hepsi burada var.Eğer başka odalara gitmek isterseniz oda listesine basıp seçebilirsiniz.Kıyafet almak isterseniz markete gidebilirsiniz ama bir uyarım var peynirleri nasıl kazanıyoruz derseniz.1 peynir için bir haritada peyniri alıp deliğe girmeniz lazım dikkat çekerim peynirsiz deliğe girmeyin yoksa vermez.Bir uyarı daha abi çilek nasıl alınıyor söylemedin demeyin çilek parayla alınıyor haberiniz olsun.Peki abi ayarlarını nereden yapıyoruz derseniz üstteki resimde var.Tam ekran için ise okla gösterdiğim tuşa basın.Abi iyi hoş da bu yer nerede derseniz 1. fotoğrafta olacaktı ama alt kısmı kestim.


Yani konuşma balonunun sağında.Peki konuşma balonu nerede derseniz işte oyunun altında ve az sonraki açıklamam için 3 özel işaret dediğim yerlere dikkat ederseniz sevinirim.



Son olarak o 3 özel işaretlerin ne olduğuna bakalım karşınızda fotoğraf.Ve birini arkadaşa nasıl ekleriz derseniz size kendim yaptım.


Arkadaşlar bir sonraki yazımda görüşürüz.Ve verdiğim bilgiler umarım ki biraz işinize yarar.(Tüm fotoğraflar bana aittir eğer isterseniz arkadaşlık ekleyebilirsiniz.İsmim Telerus.)

0 yorum:

Yorum Gönder