9 Ocak 2017

Diep.io hakkında bilgiler

Merhaba arkadaşlar bugün size diep.io nedir nasıl oynanır amaç nedir ne gibi seçenekler vardır bilinmeyenler ve daha fazlasını anlatacağım.Hadi o zaman hemen başlayalım.

1.Diep.io nedir?

Diep.io yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi bir tankı kontrol ettiğimiz bir online oyundur.Bu oyun eğlenceli olmasına karşın her io oyunu gibi ücretsizdir.

2.Diep.io nasıl oynanır?
Arkaadaşlar diep.io her io oyunu gibi fareyle oynanır farenizi ateş etmek istediğiniz tarafa çevirin ve sol tıka basın hareket etmek isterseniz ise ok tuşlarını kullanabilirsiniz.

3.Diep.io oyunundaki amaç nedir?


Arkadaşlar bu oyundaki amacımız yukarıda da gördüğünüz gibi yanımızdaki şekillerin canını bitirip patlatmaya çalışıyoruz.Ve içlerinden çıkan puanlar bize xp yani puan verir bu da bizim seviyemizi arttırır.Seviye artarsa ne olur derseniz her seviye atladığınızda size yukarıdaki tabloda gördüğünüz gibi bir şey çıkar sol altta bunları yükselterek daha güçlü olabilirsiniz.(Bir süre sonra seviyeniz sona ulaşırsa seviye atlayamaz ve güçlendirme yapamazsınız yani oyunun sonu bir anlamda var ama yine de puanınız artar bu da sizi birinciliğe çıkarmaya ya da birincilikte tutmaya yarayan şey puandır.)

4.Diep.io oyunun da ne gibi seçenekler vardır?


Arkadaşlar yukarıda ki resimlerde de gördüğünüz gibi normal oyundan yanı ffa dan farklı 6 seçenek var.Şimdi bunların hepsini size anlatacağım ama önce bu sayfa oyunun zaten kendi ana ekranındadır haberiniz olsun.

2 Teams:Arkadaşlar bu seçenekte iki takımın savaşını yaşıyoruz ama şimdiden söyleyeyim hiçbir oyun modun da istediğiniz takıma geçemezsiniz oyun sizi bir takıma atar her neyse anlatmaya devam edeyim.Ben tarafından söylersem en iyi mod diyemem ama normale göre daha eğlencelidir hatta arkadaşınızda sizinle aynı takımdaysa gelişip takım çalışması yapabilirsiniz.

4 Teams:İşte çok sevdiğim bir mod 4 takımın kavgası bu da açıkçası en sevdiğim olmasa bile benim gözümde ayrı yeri var deneyin derim.Bu da çok eğlenceli bir mod dur eğer diep.io oyununa girerseniz sakın oynamadan geçmeyin.

Domination:Sonun da en sevdiğime geldik ben bu modu çok severim arkadaşlar.Bu mod 2 Team moduna çok benzer ama bu mod da 4 tane seçili bölge var ve orlarda da sarı toplar var eğer bir takım onlardan birinin canını 0'a indirirse orası o takımın olur.

Tag:Arkadaşlar bu mod ise çok garibime giden bir moddur çünkü sizi 4 takımdan birine atar kendi alanınız da olmaz hadi burası fena sayılmaz ama dört takım şöyle olabilir bir takım 10 diğeri 12 başka bir takım 15 olabiliyor tamam eşit ama 4. takım 40 hatta daha fazla kişi olabiliyor o yüzden bu modu size tavsiye etmem.

Maze:Ve bu haritamızın da normal haritalardan neredeyse hiç farkı yok yine herkes tek arkadaşınla oynamadığın sürece tabi sonra yine bir özel yer yok.Tek farkı bir labirentin olması açıkçası eskiden sadece o süreliğine sanki bir mod çıkmıştı ana gemiler falan oluyordu onları koruyorduk her neyse bence o modu çıkarmasalar ve bu modu eklemeseler daha iyi olabilirdi ama herkesin düşüncesi farklıdır o yüzden kimseye karışamam.

Sandbox:Abi ben büyüyemeden ölüyorum ve diğer seviyeleri de görmek istiyorum derseniz bu mod tam o işe yarıyor küçük bir map oluşuyor ve tek siz oluyorsunuz tek başınıza gelişebilirsiniz bura da o yüzden bu modu sevdim.

5.Diep.io hakkında bilinmeyenler
Diep.io da bilinmeyen bir şey üçgen şekillerinin karelere göre daha fazla puan getirdiği yani üçgenler bizim için daha yararlı.Bir bilinmeyen daha oyunda bir süre sonra artık her seviye atladığınız da geliştirme yapamazsınız.Son bilinmeyen ise snıper tankı bir işe yaramaz gibi görünür ama onun asıl gücü sonraki seviyeler de saklıdır yani snıper tankını seçebilirsiniz bu sizin yararınıza olur.Peki ne yararı derseniz onu sona ulaştırırsanız en güzel tanka sahip olursunuz özellikleri çok uzağı görür had da çok çok desem doru olur bir diğer özelliği kurşunları normal kurşunlara göre çok uzağa gider.Şimdi ise kendi yaptığım caps e geçelim yani komik yazıya

5.Daha fazla

Arkadaşlar umarım yazdığım yazıyı ve caps imi beğenmişsinizdir bu bilgilerin birgün işinize yaramsı umuduyla bir sonraki yazıda görüşmek üzere.

0 yorum:

Yorum Gönder