4 Ocak 2017

Haxball Hakkında Bilgiler

Merhaba arkadaşlar bugün size haxball nedir,ne yapılır ve ne gibi seçenekler vardır bunları anlatacağım.Öncelikle haxball nasıl bir oyundur onu anlatacağım haxball insanlarla aynı zamanda oynadığınız bir oyundur.Bir oda açıp arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.Önemli bir bilgi oda açarken odalara şifre koyabilirsiniz bu sayede davetsiz misafirler gelmez.Bazen arkadaşlar sorun çıkarabilir bunu da önlemek için sorun çıkaran arkadaşı odadan atabilir yada odadan uzaklaştırabilir yani odaya bir daha gelemez.Ne kadar sorun çıkarsa çıksın eğlenmek lazım bunu da sadece arkadaşlarla yapabiliriz çok büyük maçlar yapabiliriz ama bundan önce oynamak için bir mapa haritaya ihtiyaç vardır.Bugün size bu haritalardan 4'ünü anlatacağım.

  1. Arkadaşlar bu haritamız rounded normal haritalardan farkı köşelerinin olmaması. Görüyorsunuz arkadaşlar 4 taraf olmak üzere saha çizgilerinin olduğu yerler köşesizdir ve bu sayede hem eğlenmiş hemde değişik taktikler bulabilirsin.                                                             

  2. Şimdiki haritamız ise otomatik kale bu haritada sizin bir kaleciye ihtiyaç yok.Çünkü zaten bu işi sizin için harita yapıyor ama uyarmadı  demeyin her golü kurtaramaya biliyor. Bu sorun için bir defans yeter böylelikle gelen toplar durdurulabilir yada en kötüsü yavaşlatılabilir böylelikle otomatik kalecide topu tutar.Şimdi basketbol haritasını anlatacağım.
  3. Bu harita benim en sevdiğim haritalardan biridir.Bu haritayı arkadaşlarla oynarsanız çok eğlenebilirsiniz ama bu harita diğerlerinden farklıdır.Ne gibi derseniz normal haxball haritalarında topu sürebilir ve pas verebilirsiniz ama bu haritada topu süremezsiniz ve pas veremezsiniz tek pas yolu yukarı atıp arkadaşınıza vermektir eğer bu haritayı oynarsanız demek istediğimi çok iyi anlarsınız.
  4. Şimdiki ve son haritamız Pac-Man haritamız.Bu haritadaki amaç mavi takıma 1 kişi geçer ve ortadaki yerden başlar.Mavi takımdaki kişinin amacı oradaki tüm renkli topları bırakmaktır. Bu haritada kırmızı takım pac-man olur bu toplar ise hayaletlerdir.Peki ne zorluğu var derseniz toplar duvarlara çarptıkça hızlanır ve 1 tanesi size değerse bile elenirsiniz buda böyle bir haritaydı.
Arkadaşlar sizinle yeni bir yazımda görüşmek üzere.Ve son olarak istediğiniz oyun film yada bir maddenin kullanım yönlerini anlatmamı istediğinizi yorumlarda belirtebilirtsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder