22 Ocak 2017

En iyi 3 io oyunu

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere kendime göre hazırladığım en iyi 3 io oyununu anlatacağım.         Anlatacağım oyunları başta da söylediğim gibi kendime göre hazırladım.

1.Krew.io



Arkadaşlar bu oyun benim listede en sevdiğim oyun olmasa da bu oyunu tavsiye ederim.Kısa bir özet geçecek olursak bu oyunda diğer gemileri parçalayıp onlardan düşen eşyaları almalısınız böylelikle geminizi geliştirirsiniz ve geminizi de ne kadar geliştirirseniz o kadar güçlü dayanıklı ve insan yani top kapasiteli bir gemi olur.

2Wilds.io


Bu oyun ise savaşları sevenler için bir io türüdür.Şimdi bu oyunda gelen yeniliklerle artık bir şeyler  alabilirsiniz.Ve onun yanında eskiden tek oyun modu olmasına rağmen şuan 1v1 3v3 ve soccer yani futbol seçenekleri de sunuldu bizlere.Oyunda ki bir şeyler alma sistemi de altınla yapılır.Son olarak bir de bu oyunda özel güç can ve silah toplayabiliyoruz bunlarda sadece özel yerler de çıkıyor.

3.Hordes.io


Arkadaşlar işte benim liste de en sevdiğim oyun bu.Bu oyunda başlarken bir savaşçı türü seçiyorsun sonra oyunun kendi koyduğu canavarları öldürerek seviye atlıyoruz ve seviye atladıkça yeni şeyler kuşanıyoruz bunlarda öldürdüğünüz canavarlar dan çıkıyor fazla toplarsanız da satıp paraya çevirebilirsiniz.Oyun da birde insan öldürerek yani aynen siz gibi oynayan insanları öldürüp şöhret alabilirsiniz böylelikle de oyunda ilk 10'a yaklaşırsınız ama ilk 10'a girmek için ya hiç uyumadan oyunu oynamalı ya da oyunu ilk çıktığında oynamalısınız ama 2. şıkkı yapamayacağınızdan dolayı ve 1. yolun da neredeyse imkansız olduğunu elde bulundurursak ilk 10'a girmek neredeyse imkansız.

Arkadaşlar bu yazımın da sonuna geldik bir sonraki yazım da görüşürüz umarım yazımı beğenmişsinizdir ya da yeni bir io oyunu oynamanıza yardımcı olmuşumdur.



0 yorum:

Yorum Gönder