27 Ocak 2017

Haxball hileleri ve taktikleri

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Haxball'un hilelerini ve taktiklerini anlatacağım ama bu hile ve taktikler sadece özel haritalarda olur.(3 hile 1 taktik şeklinde 4 şey anlatacağım.)

1.Saklambaç haritasının hilesi (hızlı gitme)

Normalde X'e basınca etrafımızda beyaz bir şey çıkar ve normal haritalarda bu bizi yavaşlatır ama topa sert vurarız.Asıl bu haritada X'e basarsanız normalden daha çok hızlı gidersiniz.
Not:Bir saklambaç ya da herhangi haritada size hızlı koşma hilesi diye Ctrl+W ye basın derler sonra da ne olduğunu biliyorsunuzdur.

2.Saklambaç haritasının taktiği(ebeleme)

Arkadaşlar yukarıda ki fotoğrafta neden bir şey yok derseniz kolayca anlatılacak bir şey olduğundan haritanın şeklini koydum.Neyse eğer saklanan kişi olursanız ve ebe sizinle aynı topa geldiğinde eğer yanınıza yada arkanıza gelirse çabuk oradan çıkın çünkü o sizi göremeden siz hemen gidersiniz.Tabi tek yanınızda yada arkanızda olması gerekmez eğer top çok büyükse siz yinede koşarsanız işe yarayabilir ama top büyük olmalı.

3.Hırsız Polis haritasının hilesi(Hırsızların yakalanmaması)

Arkadaşlar bu nasıl olur derseniz yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi bir köşeye geçin ve X'e basın bu sizi korur.Ama bazen adminler yani odayı yönetenler bunu yapanı odadan ayabiliyor.

4.Hırsız Polis haritasının hilesi(Hırsızların korunma hilesini bozma)


Arkadaşlar tabiki admin direk odadan atabilir ama üstteki fotoğrafta da görüldüğü gibi siz de X'e basarak dışarıdan ona dokunursanız hilesi bozulur.

Arkadaşlar bu yazımın da sonuna geldik bir sonraki yazımda görüşmek üzere






1 yorum: