20 Eylül 2017

En İyi 10 Tarayıcı Tabanlı Oyun

Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımda sizlere bence güzel bulduğum 9 oyunu kısaca anlatacağım ama hepsinin geniş bir açıklamasını en yakın zamanda yapacağım.Şimdi oyunlarımıza geçelim.

1. Zula


Evet ilk oyunumuz Türkiye'nin dünyada bile çokca oynanan fps oyunudur.Zula içinde çok aktifliği seçeneği oynanış tarzını ve taktikleri bulunduran bir oyundur.Oyunda kasalar desteler ve etkinliklerin yanı sırasınca özel silahlar bulunur.Size oyunda ilk 4 silah verilir ve lvl atlayarak silah kilidini açarsınız oyunu oynadıkça da zp (Zula Parası) kazanır yeni silah ve ekipmanlar alırsınız.

2. WolfTeam


2. sırada bizi WolfTeam karşılıyor kendisi ne kadar birçok kitleye göre kötü olsa bile oyunun sevenleri de az değildir.Ben ne kadar WolfTeam'ı çok seven biri olmasam bile oyunun kaliteli olduğunu düşünüyorum.Oyunun akışından tutun silahlarına kurtlarına oyunun büyük özenlerle hazırlandığını düşünüyorum.

3.Gta 5


Evet 3. oyunumuzda GTA 5.Bu oyunuda ne kadar çok sevmesem de oyunun senaryosundan tutun online moduna.Oyuna arkadaşlarınızla trollemeceler yapıp birlikte eğlenebilir veya yarış yapabilirsiniz.Eğer büyük bir grupsanız bile askeriyeyi çıldırtabilirsiniz.Bu arada aslında oyunun her serisi süperdir San Anreas,Vice City,1,2,3,4 ve başka serileride bu şekilde güzeldir.

4.Minecraft


Şimdiki oyunumuz Minecraft.Bu oyun ne kadar kötü gibi tabir edilse de bence bu oyunun iyi yönleri bile vardır ki bu yüzden bu oyunu yaratıcılık ile oynarsanız kendinizi çok geliştirip yeni fikirler edinirsiniz tabi ki bu benim görüşümdür.Bu oyunda inek tavuk vb hayvanları kesip pişirirsiniz ve yersiniz ev yapıp madenlerle kendinizi silah ve aletler yaparsınız yani bir hayatta kalma oyunudurda kendisi.

5.Paladins


Evet bir sonraki oyunumuz ise.Paladins Bu oyun ne kadar bir alternatif gibi yapılsa da kendi kendine süper bir oyundur oyunda her maç her farklı kahraman her farklı taktik ve haritalarda kıyasıya bir takım savaşı yaşarsınız.Bu oyunda da bazı oyunlardaki gibi takım gibi çalışmak sizi oyunda daha üst noktalara getirir.Bu oyunu da arkadaşlarınızla iyi zaman geçirmek için oynayabilirsiniz.

6.Lol (League Of Legends)


Bu oyunda çok önemli bir takım çalışması ile gerçekleşir ve tek kişi ile yenmeniz zordur.Bu oyunda 3 koridor vardır üst orta ve alt şeklinde üstte hasar çıkaran ama bi okadar da tank olan herolar oynar ki bu koridorda birkaç hyper carry görülebilir.Orta ve en yamanca savaşların yaşandığı koridor burda rakipler birbirini amansızca keserler.Birde alt koridorumuz var burada hyper carry daha fazla göründüğü gibi çok kırılgandırlar bu yüzden yanlarında da her zaman bir destek vardır.Son olarak da ormancımız vardır ve heryere bir uğrar ve kill kazandırmaya çalışır

7.CS:GO


Bu oyunumuzda ise takım iletişimi göründüğünden fazla önemlidir bu yüzden genellikle bir grup ile girilir ve hep birlikte konuşup anlaşırlar.Her raund bir takım yener yenen takım daha fazla para ile daha iyi silah ve bombalardan alır ve bu böyle gider böylelikle en sonunda bir takım yener ve rütbe sistemi de vardır ve yine her oyunda olması gereken şikayet sistemleri ki böylelikle oyunun güzelliği dahada korunmaya çalışılıyor.

8.Roblox


Bu oyunu oyun içinde bis sürü oyunda diyebiliriz.Bu oyunu indirir sonra hesabınızla giriş yapar ve milyonlarca oyunlardan birine giriş yaparsınız.Oyun ilk girişte biraz kasar ve gittikçe dahada güzel oyunlar çıkar ve oynanır buda böle devam eder.Bu oyunu kısaca anlatmak hiç mümkün değildir bu yüzden bunun için bir blog yazıcağım birkaç güne.

9.Team Fortress


Bu oyun eğlencelidir ve eğlenceli olduğu gibi de refleks takım oyunu iyi pozisyon alma ve akıl üstüne kurulu bir oyundur buda Paladins gibi değişik kitlerde değişik karakterlerle oynama şansımız vardır.

10.Pubg (Playerunkonown's Battelgrounds)


Son oyunumuz Pubg.Bu oyun iyi bir silah yeteneği biraz ses kasma yetenrği ve şans ile oynanırsa 100 kişiden 1. olma ihtimaliniz çok yüksektir.Oyuna bir uçakla başlar ve atlarsınız hemen bir ev bulup içindeki çanta kask silah ilaç vb gibi şeyleri toplar bomba altındaki ve daralan alanlara dikkat etmeli sesleri iyi dinlemeli taktikler yapıp pusmalısınız bu sayede yükseklere gelebilirsiniz tabi ki oyunu oynadıkça beceriniz artacağından bu oyunu çok kez denemeniz gerekebilir 1. olmak için tabiki belki çok iyisiniz yada ballısınızdır ve oyunu yenersiniz ama her türlü eğlenceli vakitler geçirebileceğinizi inandığım bir oyun




0 yorum:

Yorum Gönder