23 Eylül 2017

Web Tabanlı En İyi 3 Oyun

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bence en güzel 3 web tabanlı oyunları anlatacağım ki hepsinin genişce bir açıklaması blogda olacaktır ve haxball la ilgili diğer yayılarımızı okumanızı tavsiye ederim.

1.Transformice



Evet ilk oyunumuz Transformice herkesin bildiği ve oynadığı bir oyundur ve bu oyunda kendinizi geliştirmek için çok fazla oyun atmalısınız peynir toplayıp yeni özelleştirmeler alıp kendi farenizi oluşturup onla oynayabilirsiniz binlerce kombinasyonlar yada arada gelen kostümleri topluca alıp güzel bir fare oluşturabilirsiniz.

2.Town Of Salem



Bu oyun aşırı derecede zeka gerektirdiği gibi antrenmanda gerektirir tüm rolleri ezberleyip hepsinde ustalaşabilirsiniz bu rollerin hepsini de Town Of Salem ile ilgili bir yayında anlatacağım ama genelce anlatmak gerekirse köylüler mafyalar ve taraf seçebilen insanlardan oluşan bir köy var köyüller son 3 e biz kalmalıyız mantığıyla giderken mafyalarsa tüm köylüleri öldürmeyi amaçlar taraf seçenlerde bir takım ile işbirliği yapabilir ama oyunu sadece kendi kaaznmasına oynayabilir.

3.Haxball




Son oyunumuz olan Haxball ise futbol oyunu oynamayı sevenleri mutlu edebilecek bir oyun hatta bir takım kurup takım savaşları bile yapabilirsiniz ama bu oyun çok çok antrenman gerektirir pas çalımlarını top çalma çalım yememe vs hepsini öğrenicek bir seviyeye gelince bir takım arama oyununa gidin ve bir takıma girin tabi onlarında gerekçeleriyle.

Arkadaşlar umarım bu yayınımı sevmişsinizdir ki bu yayın işinize yaradıysa mutlu olurum başka güzel yayınlar için takipte kalın




0 yorum:

Yorum Gönder