28 Ocak 2017

En İyi 10 GTA 5 Modu

Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere en iyi 10 GTA 5 modunu tanıtacağım.Ama önce tüm modların bir fotoğrafını görelim.











1.Superman modu
Arkadaşlar bu mod da görüyoruz ki en güzel mod bu çünkü yeni özellikleri ve treni durdurabilmesiyle neni çok etkileyen bir mod oldu.Bunlardan bazıları araba tren vb. şeyleri kaldırması insanları yakabilmesi ve dondurabilmesi.Bir de hava üfleyebilmesi çok güçlü sayılmaz ama güzel.

2.Minecraft modu 
Arkadaşlar bu mod da bir masamız oluyor ve haritanın değişik yerlerinde elmaslar ve bunları toplıyarak minecraf kazması yapabiliyoruz.Ve ayrıca karakterimizi Steve yani Minecraft oyununun baş karakteri yapabiliyoruz.

3.Flash mod
Bu mod da o kadar çok birşey yok arkadaşlar sadece yükseye zıplayıp hızlı koşabiliyoruz ama iyi olmasının nedeni.Bir roket yada yanan bir araba atıp oradaki insanları kurtarmaya çalışabiliyoruz.Bir şey daha çok büyük bir uçağa binip dağın yanından geçerken atlamak ve havadayken uçağa binmeye çalışabilirsiniz.
Not:Arkadaşlar bunlar sadece ana güçleri onun yanında tornado kalp sökme ve elktrik atma gibi güçleride var.

4.Dünyanın en hızlı arabası modu
Arkadaşlar bunun ne güzel özelliği var derseniz arkadaşlarınızla araba rekabetine girerseniz hem hızını hem tarzını beğeneclerinden eminim.Ve bu araba böyle bir hıza göre en hızlı olduğu sırada bile güzel yol tutuşu vardır.

5.Thor modu
Bu modda uçabilir elektrik atabiliriz yani o kadar birşey yapamayız arkadaşlar tabi eğlenceler dışında ama görüntü için bu mod en güzel mod diyebilirim.

6.Batman modu
Arkadaşlar bu mod da çok güzel batmobilimiz ve batwingimiz yani Batman'nin arabasına ve uçağına sahip olabiliyoruz.Onun dışında başka bir modla birleştirince bathook yani Batman'nin kendini bir yere çekme başkasını çekme ya da bir yer de asılı kalmak için kullandığı silaha sahip oluruz.

7.Ghost Rider (Hayalet Sürücü) modu
Bu mod da Hayalet Sürücü olabiliyoruz ve motorumuza binebiliyoruz onun yanında Hayalet sürücünün birkaç özel gücü ve bir de zinciri vardır.Bu özelliklerinden biri Hayalet Sürücü'nün motoruyla duvarlara diklemesine çıkabiliriz.

8.Polis olma modu
Arkadaşlar bu mod da şerif normal polis ya da SWAT olabiliyoruz tabiki bunla kalmıyor arabalarımız motorumuz ve yardımcımız da olabiliyor.Bir de olay yerine yardım çağırabiliyoruz.Bunun bir türk bir de yabancı polis olma diye iki ayrı modu var arkadaşlar haberiniz olsun.

9.Göktaşı modu
Arkadaşlar bu modun güzel olma nedeni arabanıza binip göktaşlarından kaçmaya çalışmak ve bunların 3 modu var kolay normal zor bence öncelikle bir uçak çalın ama uçak çalıncada herşey bitmiyor bir de hala göktaşı derdiniz var.Ama asıl en iyi olan şey en büyük göktaşları çok yavaş düşer sizde uçağınızla onun üstünden yavaşça yere doğru dalın sonra atlayın ve göktaşının üstünde durmaya çalışın.

10.Tsunami modu
İşte en son modumuza geldik bu modda heryeri su kaplıyor ve sadece bazı yerler dağlar göktelenler ve köprü su almıyor o yüzden oralara gitmeye çalışın.Haberiniz olsun oyun bu modda bazen çökebiliyor o yüzdem madem çökcekse diye bence bir yandan da göktaşı modunu açarsanız tadına doyum olmaz.

Arkadaşlar bu yazımında sonuna geldik bir sonraki yazımda görüşmek üzere

27 Ocak 2017

Haxball hileleri ve taktikleri

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Haxball'un hilelerini ve taktiklerini anlatacağım ama bu hile ve taktikler sadece özel haritalarda olur.(3 hile 1 taktik şeklinde 4 şey anlatacağım.)

1.Saklambaç haritasının hilesi (hızlı gitme)

Normalde X'e basınca etrafımızda beyaz bir şey çıkar ve normal haritalarda bu bizi yavaşlatır ama topa sert vurarız.Asıl bu haritada X'e basarsanız normalden daha çok hızlı gidersiniz.
Not:Bir saklambaç ya da herhangi haritada size hızlı koşma hilesi diye Ctrl+W ye basın derler sonra da ne olduğunu biliyorsunuzdur.

2.Saklambaç haritasının taktiği(ebeleme)

Arkadaşlar yukarıda ki fotoğrafta neden bir şey yok derseniz kolayca anlatılacak bir şey olduğundan haritanın şeklini koydum.Neyse eğer saklanan kişi olursanız ve ebe sizinle aynı topa geldiğinde eğer yanınıza yada arkanıza gelirse çabuk oradan çıkın çünkü o sizi göremeden siz hemen gidersiniz.Tabi tek yanınızda yada arkanızda olması gerekmez eğer top çok büyükse siz yinede koşarsanız işe yarayabilir ama top büyük olmalı.

3.Hırsız Polis haritasının hilesi(Hırsızların yakalanmaması)

Arkadaşlar bu nasıl olur derseniz yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi bir köşeye geçin ve X'e basın bu sizi korur.Ama bazen adminler yani odayı yönetenler bunu yapanı odadan ayabiliyor.

4.Hırsız Polis haritasının hilesi(Hırsızların korunma hilesini bozma)


Arkadaşlar tabiki admin direk odadan atabilir ama üstteki fotoğrafta da görüldüğü gibi siz de X'e basarak dışarıdan ona dokunursanız hilesi bozulur.

Arkadaşlar bu yazımın da sonuna geldik bir sonraki yazımda görüşmek üzere






26 Ocak 2017

GTA Vice City hileleri

Merhaba arkadaşlar bugün size en iyi GTA oyunlarından sayılabilecek olan GTA Vice City'nin hileleri ni söyleyeceğim ama ondan önce bunun için hazırladığım fotoğraflara bakabilirsiniz.




THUGSTOOLS = Tüm silahlar (basit silahlar).
PROFESSIONALTOOLS = Tüm silahlar (profesyonel).
NUTTERTOOLS = Tüm silahlar (ağır silahlar).
ASPIRINE = Sağlık.
PRECIOUSPROTECTION = Çelik yelek.
YOUWONTTAKEMEALIVE = Çok polis.
LEAVEMEALONE = Az polis.
ICANTTAKEITANYMORE = İntihar.
FANNYMAGNET = Bayanları çeker.
Oyuncu Hileleri
CERTAINDEATH = Sigara içer.
DEEPFRIEDMARSBARS = Tommy şişmanlar(zayıfsa).
PROGRAMMER = Tommy zayıflar(şişmansa).
STILLLIKEDRESSINGUP = Tipinizi değiştirir.
CHEATSHAVEBEENCRACKED = Ricarda Diaz tipi ile oynarsınız.
LOOKLIKELANCE = Lance Vance tipi ile oynarsınız.
MYSONISALAWYER = Ken Rosenberg tipi ile oynarsınız.
LOOKLIKEHILARY = Hilary King tipi ile oynarsınız.
ROCKANDROLLMAN = Love Fist (Jezz) tipi ile oynarsınız.
WELOVEOURDICK = Love Fist (Dick) tipi ile oynarsınız.
ONEARMEDBANDIT = Phil Cassidy tipi ile oynarsınız.
IDONTHAVETHEMONEYSONNY = Sonny Forelli tipi ile oynarsınız.
FOXYLITTLETHING = Mercedes tipi ile oynarsınız.

Araba hileleri
TRAVELINSTYLE = Eski tip yarış arabası 1.
GETTHEREQUICKLY = Eski tip yarış arabası 2.
GETTHEREFAST = Nokia reklamındaki çizgili araba.
PANZER = Tank.
GETTHEREVERYFASTINDEED = Yarış arabası.
GETTHEREAMAZINGLYFAST = Yarış arabası 2.
THELASTRIDE = Eski model bir araba.
RUBBISHCAR = Çöp kamyonu.
BETTERTHANWALKING = Golf arabası.
ROCKANDROLLCAR = Love Fist Limuzini.
BIGBANG = Tüm araçları patlat.
MIAMITRAFFIC = Sinirli şöförler.
AHAIRDRESSERSCAR = Tüm araçlar pembe olur.
IWANTITPAINTEDBLACK = Tüm araçlar siyah olur.
COMEFLYWITHME = Arabalar uçar (yerçekimi azalır).
AIRSHIP = Bilmiyorum ama bi işe yarıyordur.
GRIPISEVERYTHING = Herhalde oyunu yavaşlatıyor.
GREENLIGHT = Trafik lambaları yeşil olur.
SEAWAYS = Aracınız suda da gider.
WHEELSAREALLINEED = Tekerlekler hariç araçlar görünmez.
LOADSOFLITTLETHINGS = Otları çıkartır.
HOPINGIRL = Manitacılık.
Hava Durumu Hileleri
ALOVELYDAY = Güneşli hava.
APLEASANTDAY = Rüzgarlı hava.
ABITDRIEG = Bulutlu hava.
CANTSEEATHING = Sisli hava.
CATSANDDOGS = Yağmurlu hava.
Toplumsal Hileler
LIFEISPASSINGMEBY = Zaman hızla geçer.
BOOOOOORING = Bilmiyorum.
FIGHTFIGHTFIGHT = Millet birbirini sopalamaya başlar.
NOBODYLIKESME = Herkes sizden nefret eder.
Arkadaşlar bu yazımında sonuna geldik.Bir sonraki yazımda görüşmek üzere





25 Ocak 2017

Yeni 3 io oyunu

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere 3 yeni io oyununu tanıtacağım bunlardan ikisini önceki listemde de koymuştum.O sıralamada da en sevdiğim 3 io oyununu tanıttım.Bu listedeki oyunları oynamanızı tavsiye ederim.

1.Krew.io

Bu io oyununda siz gibi diğer oyuncuların gemilerini toplarla patlatmaya çalışıyoruz.Gemileri patlattıkca erzak kazanıyoruz ve bunlarla adalardan yeni gemiler alıyoruz.Gemimizi geliştirdikce canı korunması ve sizin gibi top alabilme kapasitesi artıyor ve gemiyi sadece kaptan kullanabiliyor. Gemiyi sağa götürmek için topunuzu sağa sola götürmek için sola hareket ettirin.Oyunda wasd tuşlrıyla oynanıyor.Şimdi diğer io oyununa geçelim.

2.Braains.io

Bu io oyununda anlatılacak fazla bir şey yok.Oyuna başladığınızda ya zombi ya da insan olarak doğarsınız insanların saklanmak için 60 saniyesi olur ve bir zombi bir insana dokunursa insan da zombi olur.Ve her oyunun sonuna geldiğiniz de parayla eşya alabilirsiniz.Para da insan halinde ne kadar çok yaşarsan her saniye paranız daha çok artar eğer zombiye dönüşürseniz her saniye paranızı kaybedersiniz.Ama zombi olduktan sonra ne kadar çok insanı zombiye çevirirsen o kadar çok para kazanırsın.

3.Hordes.io

Arkadaşlar bu io oyununu ben çok oynarım o yüzden beni görürseniz yanıma gelebilirsiniz.Bu oyunu sevmemin neden i öbür oyunlara göre çok açık oyunda eşya satabilirsin canavar öldürerek para kazanabilirsin peki bu nasıl olur derseniz.Üstteki fotoğrafta olan kişiler canavar yani oyunun düşmanı ama sizin gibi oynayan kişiler de var herneyse oyunun canavarlarını kesince içinden hiçbir şey para yada eşyalar çıkabilir ve canavarın seviyesi ne kadar yüksekse verdiği para eşya ya da puan yani seviye atlamamız için gereken şey daha çok veya daha güzel çıkabilir.Ve öldükten sonra ya da oyuna ilk girdiğiniz de bazı özel yerler de doğarsınız ve oralarda mor renkli ve ismi trader olan biri vardır ona yaklaşıp sol tıka yani farenin  sol tarafına basın sonrada satacağınız eşyanın üzerine farenizi getirip sağ tıka basın.Son olarak eşyaları giymek için belirli bir seviyen olmalı ve paralarla da özellikleri güçlendirebilir ya da klan kurabilirsiniz.

Arkadaşlar bu yazımın da sonuna geldik.Bir sonraki yazımda görüşmek üzere 


22 Ocak 2017

En iyi 3 io oyunu

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere kendime göre hazırladığım en iyi 3 io oyununu anlatacağım.         Anlatacağım oyunları başta da söylediğim gibi kendime göre hazırladım.

1.Krew.io



Arkadaşlar bu oyun benim listede en sevdiğim oyun olmasa da bu oyunu tavsiye ederim.Kısa bir özet geçecek olursak bu oyunda diğer gemileri parçalayıp onlardan düşen eşyaları almalısınız böylelikle geminizi geliştirirsiniz ve geminizi de ne kadar geliştirirseniz o kadar güçlü dayanıklı ve insan yani top kapasiteli bir gemi olur.

2Wilds.io


Bu oyun ise savaşları sevenler için bir io türüdür.Şimdi bu oyunda gelen yeniliklerle artık bir şeyler  alabilirsiniz.Ve onun yanında eskiden tek oyun modu olmasına rağmen şuan 1v1 3v3 ve soccer yani futbol seçenekleri de sunuldu bizlere.Oyunda ki bir şeyler alma sistemi de altınla yapılır.Son olarak bir de bu oyunda özel güç can ve silah toplayabiliyoruz bunlarda sadece özel yerler de çıkıyor.

3.Hordes.io


Arkadaşlar işte benim liste de en sevdiğim oyun bu.Bu oyunda başlarken bir savaşçı türü seçiyorsun sonra oyunun kendi koyduğu canavarları öldürerek seviye atlıyoruz ve seviye atladıkça yeni şeyler kuşanıyoruz bunlarda öldürdüğünüz canavarlar dan çıkıyor fazla toplarsanız da satıp paraya çevirebilirsiniz.Oyun da birde insan öldürerek yani aynen siz gibi oynayan insanları öldürüp şöhret alabilirsiniz böylelikle de oyunda ilk 10'a yaklaşırsınız ama ilk 10'a girmek için ya hiç uyumadan oyunu oynamalı ya da oyunu ilk çıktığında oynamalısınız ama 2. şıkkı yapamayacağınızdan dolayı ve 1. yolun da neredeyse imkansız olduğunu elde bulundurursak ilk 10'a girmek neredeyse imkansız.

Arkadaşlar bu yazımın da sonuna geldik bir sonraki yazım da görüşürüz umarım yazımı beğenmişsinizdir ya da yeni bir io oyunu oynamanıza yardımcı olmuşumdur.



16 Ocak 2017

Haxball ile ilgili 4 map ve fazlası

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere haxbalda ki 4 eğlenceli haritayı anlatacağım ama ondan önce haxball'u yüzeysel olarak anlatacağım ve bu haritaları nereden bulup nereden kuracağınızı söyleyeceğim o zaman başlayalım.Haxbal bir topu kontrol ettiğimiz ve amacımızın gol atmak olduğu bu oyunda değişik haritalarda vardır ve bu haritaları haxmaps'den indirebilirsiniz.Bunların kurulumunu da sırayla alttaki fotoğraflar da görüyorsunuz.Son olarak eğer haxmaps'den haritayı indirdiyseniz kırmızıyla işaretlediğim düğmelere basın ve sonunda istediğiniz haritayı seçin.Bu kadar.




Şimdi ilk haritayı anlatacağım.

1.Sniper Haritası
Arkadaşlar bu haritadaki amaç 3 kaleden herhangi birine gol atmaya çalışın.Fark ederseniz neredeyse her insan ortadaki kaleyi korur ve haklıda çünkü yandaki kalelere sokma olasılığı düşük ama bunu çok rahat şekilde yapanlar var.Herne olursa olsun siz yine de orta kaleyi korursanız yenme şansınız artar.Bu çok eğlenceli bir haritadır ama sonraki haritalardan güzel olamaz.


2.Real Soccer V4 Haritası
Arkadaşlar bu harita benim en sevdiğim haritadır ama amacımız gol atmalı olan haritalar arasın da.Peki amacımız gol atmadan olan haritalar da var mı derseniz var.Bazı haritalardaki amaç sadece eğlenme üzerine kurulabilir ve bu anlatacağın 4 haritanın için de o da var.Peki bu haritanın normal haritadan farkı ne derseniz bu haritada kurallı oynanılır ve top sahadan çıkabilir.Taç da kullanabiliriz ama yine ayakla vuruyoruz aşağıda da fotoğrafı var.Bu ara da v4 bedir diyenler için  her iki takımda 4 kişi olur ve savaşırlar ama bunu admin yani odayı yöneten kişi v3 de oynatabilir ama bu harita v4'e daha uygundur arkadaşlar.



3.Hırsız Polis Haritası
Arkadaşlar bu haritadaki amacımız gol atmak değil.Bu haritada ki amaç mavi takım kırmızı takıma değmeye çalışıyor eğer gereken süre de herkes ebelenmesse yani dokunulmassa kırmızı takım yeniyor ama bir kere dokunuldunuz mu çıkmıyorsunuz.Arkadaşınız gelip sizi dışarıdan kurtaracak kapıyı açabiliyor.Bu da böyle bir haritaydı aşağıda ki fotoğrafta görebilirsiniz artık son haritaya geçme vakti.

4.Japon Kale Haritası
Arkadaşlar bu son haritada ise oyunlar çok eğlenceli olur.Ve bu haritada herkes tekdir eğer 8 kişi olursa ve odayı yöneten de de 8 kalelik bir harita varsa herkes tek olabilir.Bu haritalarda da turnuva şeklinde olur ve her gol yediğinde yediğin gol sayısını topuna yazarsın oda şöyle olur 4 gol yediysen /avatar 4 yazmanız yeter.Ve yediğiniz gol sayısı sınıra ulaşırsa oyundan bir süreliğine oyundan çıkarsın.Aşağıda da 8 kaleli bir fotoğrafı var.

Ve son olarak artık her yazım da yaptığım gibi yine kendi bir capsim.

Arkadaşlar bu yazdıklarım sizi hem güldürüp hemde mutlu etmiştir.Bir sonra ki yazımda görüşürüz




15 Ocak 2017

GTA 5 Hileleri

Merhaba arkadaşlar bugün size hem kendisiyle hem serisiyle ün salmış olan GTA 5'in hilelerini anlatacağım.Ama önce bunlarla ilgili birkaç görsel.






Tab tuşunun üstündeki tırnak tuşuna  basın. Ardından aşağıda bulunan resimdeki gibi bir görünüm, bir iletişim kutusu gelecek. Bu kutuya istediğiniz hile kodunu yazabilirsiniz. Hemen belirtelim şifrelerde büyük küçük harf fark etmemektedir.

• HOTHANDS – Patlayıcı Yumruklar
• CATCHME – Süper koşu yeteneği verir.
• INCENDIARY – Ateşli mermiler
• HIGHEX – Süper Yumruklar
• SKYDIVE – Paraşüt verir.
• FLOATER – Yer çekimi ortadan kalkar.
• LIQUOR – Sarhoş moduna geçersiniz.
• POWERUP – Yetenek barını doldurur.
• SLOWMO – Ağır çekim modu 3 kere yazarsanız tam etki yapar.
• SKYFALL – Gökyüzünden aşağı dalış yaparsınız.
• EXTINCT – Dodo verir. ( Su uçağı )
• DEATHCAR – Ölüm arabası verir.
• BUBBLES – Vahşi yaşam arabası verir.
• BANDIT – BMX Bisiklet verir.
• COMET – Comet araba verir.
• ROCKET – Motor verir.
• OFFROAD – Sanchez verir.
• RAPIDGT – Rapid GT verir.
• VINEWOOD – Limuzin verir.
• TRASHED – Çöp kamyonu verir.
• BUZZOFF – Buzzard Saldırı Helikopteri verir.
• BARNSTORM – Gösteri uçağı verir.
• DEADEYE – Ağır çekim nişan modu 3 kere yazılırsa tam etki yapar.
• PAINKILLER – 5 Dakikalık Ölümsüzlük
• SLOWMO – Ağır çekim oyun, oyun yavaşlar.
• TURTLE – Tam can ve zırh verir.
• FUGITIVE – Polisler peşinize takılır, aranma seviyeniz yükselir.
• LAWYERUP – Polisler peşinizi bırakır, aranma seviyeniz düşer.
• MAKEITRAIN – Hava durumunu değiştirir, her yazışta hava durumu değişir.
• SNOWDAY – Kayan arabalar, tüm arabalar drift yapar.

14 Ocak 2017

Mope.io hakkında bilgiler

Merhaba arkadaşlar bugün size mope.io nedir nasıl oynanır hakkında bilgiler ve daha fazlasını anlatacağım o zaman hadi başlayalım.

1.Mope.io nedir?




Mope.io bir hayvanı kontrol ettiğimiz ve o hayvanın seviyesini yükselterek evrimleştirdiğimiz bir oyundur.Evrim dediğim tümden hayvanın değişmesidir yukarıda da zaten oklarla bu sıralar gösterilmiştir.Yani hayvanlar 3 gruba ayrılır kara su ve buzul gibicesin den ve her hayvanın kendine has bir özelliği vardır ve bir aslan suda bir ahtapot buzullarda ya da kutup ayısı karada kendi bölgesin de olduğu kadar rahat edemez.Son olarak da suda yaşayan hayvanlar sudan çıkarsa normal hayvanlardan daha hızlı su barı biter yani su ihtiyacı.

2.Mope.io nasıl oynanır?
Mope.io tümden fareyle oynanalı bilen bir oyundur sadece sudayken kendi hayvanınızı suyun içine sokmak isterseniz farenin sağ tıkını yada w tuşuna basarak dalabilirsiniz her hayvanın kendi özelliği vardır demiştim bunu da bura da anlatacağım.Eğer suyun içinden çıkarsanız hayvanınızın özelliği çalışır sadece girmen de gerekmez sağ tıka ya da w tuşuna basarsanız olur ama bu özellikleri her zaman kullanamazsınız 7-8 saniye içinde dolar ve su hayvanları suyun içinde ne kadar fazla tutsa da ilk fotoğraftaki yeşil  ve sondan bir önceki hayvan yani kraken nefesini 1 dk tutabilir.

3.Mope.io hakkında bilinmeyenler

Size çok işinize yarayacak bir bilgi kraken suyun altına girerse bunu bir şekilde anlayabilirsiniz oda şöyle normal de bir hayvan suya daldığında tek baloncuklar çıkar ama kraken girdiğinde ise o baloncukların yanında yeşil şeylerde çıkar.Ve bir bilinmeyen daha yukarıda ki fotoğrafta olan şeyi sizde kullanabilirdiniz ama şimdi yok çünkü bu yılbaşına özel olarak geldi haberiniz olsun.

4.Daha fazla

Arkadaşlar yukarıdaki capsimi beğenmişsinizdir umarım

Arkadaşlar bu yazımında sonuna geldim ve çok yararlı bilgiler verdiğimi düşünüyorum ve umarım ki sizin de işinize yarar.Sonraki yazımda görüşmek üzere

9 Ocak 2017

Diep.io hakkında bilgiler

Merhaba arkadaşlar bugün size diep.io nedir nasıl oynanır amaç nedir ne gibi seçenekler vardır bilinmeyenler ve daha fazlasını anlatacağım.Hadi o zaman hemen başlayalım.

1.Diep.io nedir?

Diep.io yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi bir tankı kontrol ettiğimiz bir online oyundur.Bu oyun eğlenceli olmasına karşın her io oyunu gibi ücretsizdir.

2.Diep.io nasıl oynanır?
Arkaadaşlar diep.io her io oyunu gibi fareyle oynanır farenizi ateş etmek istediğiniz tarafa çevirin ve sol tıka basın hareket etmek isterseniz ise ok tuşlarını kullanabilirsiniz.

3.Diep.io oyunundaki amaç nedir?


Arkadaşlar bu oyundaki amacımız yukarıda da gördüğünüz gibi yanımızdaki şekillerin canını bitirip patlatmaya çalışıyoruz.Ve içlerinden çıkan puanlar bize xp yani puan verir bu da bizim seviyemizi arttırır.Seviye artarsa ne olur derseniz her seviye atladığınızda size yukarıdaki tabloda gördüğünüz gibi bir şey çıkar sol altta bunları yükselterek daha güçlü olabilirsiniz.(Bir süre sonra seviyeniz sona ulaşırsa seviye atlayamaz ve güçlendirme yapamazsınız yani oyunun sonu bir anlamda var ama yine de puanınız artar bu da sizi birinciliğe çıkarmaya ya da birincilikte tutmaya yarayan şey puandır.)

4.Diep.io oyunun da ne gibi seçenekler vardır?


Arkadaşlar yukarıda ki resimlerde de gördüğünüz gibi normal oyundan yanı ffa dan farklı 6 seçenek var.Şimdi bunların hepsini size anlatacağım ama önce bu sayfa oyunun zaten kendi ana ekranındadır haberiniz olsun.

2 Teams:Arkadaşlar bu seçenekte iki takımın savaşını yaşıyoruz ama şimdiden söyleyeyim hiçbir oyun modun da istediğiniz takıma geçemezsiniz oyun sizi bir takıma atar her neyse anlatmaya devam edeyim.Ben tarafından söylersem en iyi mod diyemem ama normale göre daha eğlencelidir hatta arkadaşınızda sizinle aynı takımdaysa gelişip takım çalışması yapabilirsiniz.

4 Teams:İşte çok sevdiğim bir mod 4 takımın kavgası bu da açıkçası en sevdiğim olmasa bile benim gözümde ayrı yeri var deneyin derim.Bu da çok eğlenceli bir mod dur eğer diep.io oyununa girerseniz sakın oynamadan geçmeyin.

Domination:Sonun da en sevdiğime geldik ben bu modu çok severim arkadaşlar.Bu mod 2 Team moduna çok benzer ama bu mod da 4 tane seçili bölge var ve orlarda da sarı toplar var eğer bir takım onlardan birinin canını 0'a indirirse orası o takımın olur.

Tag:Arkadaşlar bu mod ise çok garibime giden bir moddur çünkü sizi 4 takımdan birine atar kendi alanınız da olmaz hadi burası fena sayılmaz ama dört takım şöyle olabilir bir takım 10 diğeri 12 başka bir takım 15 olabiliyor tamam eşit ama 4. takım 40 hatta daha fazla kişi olabiliyor o yüzden bu modu size tavsiye etmem.

Maze:Ve bu haritamızın da normal haritalardan neredeyse hiç farkı yok yine herkes tek arkadaşınla oynamadığın sürece tabi sonra yine bir özel yer yok.Tek farkı bir labirentin olması açıkçası eskiden sadece o süreliğine sanki bir mod çıkmıştı ana gemiler falan oluyordu onları koruyorduk her neyse bence o modu çıkarmasalar ve bu modu eklemeseler daha iyi olabilirdi ama herkesin düşüncesi farklıdır o yüzden kimseye karışamam.

Sandbox:Abi ben büyüyemeden ölüyorum ve diğer seviyeleri de görmek istiyorum derseniz bu mod tam o işe yarıyor küçük bir map oluşuyor ve tek siz oluyorsunuz tek başınıza gelişebilirsiniz bura da o yüzden bu modu sevdim.

5.Diep.io hakkında bilinmeyenler
Diep.io da bilinmeyen bir şey üçgen şekillerinin karelere göre daha fazla puan getirdiği yani üçgenler bizim için daha yararlı.Bir bilinmeyen daha oyunda bir süre sonra artık her seviye atladığınız da geliştirme yapamazsınız.Son bilinmeyen ise snıper tankı bir işe yaramaz gibi görünür ama onun asıl gücü sonraki seviyeler de saklıdır yani snıper tankını seçebilirsiniz bu sizin yararınıza olur.Peki ne yararı derseniz onu sona ulaştırırsanız en güzel tanka sahip olursunuz özellikleri çok uzağı görür had da çok çok desem doru olur bir diğer özelliği kurşunları normal kurşunlara göre çok uzağa gider.Şimdi ise kendi yaptığım caps e geçelim yani komik yazıya

5.Daha fazla

Arkadaşlar umarım yazdığım yazıyı ve caps imi beğenmişsinizdir bu bilgilerin birgün işinize yaramsı umuduyla bir sonraki yazıda görüşmek üzere.

8 Ocak 2017

Agar.io Hakkında Bilgiler

Merhaba arkadaşlar bugün size agar.io nedir nasıl oynanır amacımız nedir hakkında bilinmeyenlerini ve fazlasını anlatacağım.

1.Agar.io nedir?
Agar.io online bir oyundur.Agar.io her yaş kitlesine hitap eden bir oyundur.Ben oyunu çok sevmişimdir ve hala seviyorum .Ben gibi insanlarla dünyanın neredeyse her tarafından oynayabilirsiniz.

2.Agar.io nasıl oynanır?
Agar.io fare  ile oynanan bir oyundur.Farenizi sola götürürseniz top da sola gider.Eğer farenizi sağa götürürseniz sağa gider.Yani mantık kolay.

3.Agar.iodaki amaç nedir?
Agar.io oyunundaki amaç diğer topları yiyip gelişmek.Ve bir diğer amaç ise ilk 10'a girmek ve birinci olmaktır.Şahsen o kadar zor bir oyun gibi görünmezken kaç uğraş sonucu en sonunda 2. oldum.Arkadaşlar az önceki söylediğim olay kişisel de olabilir haberiniz olsun.

4.Agar.io hakkında bilinmeyenler







Bilmem çok kişi bilir mi ama şuanda agar.io ya girenler başından beri böyle sanabilirler ama eskiden çok farklıydı ve ayarlar kısmından puanları açıp başkalarını yiyebilir miyim ya da yiyemez miyim diye sormazdınız ama yeni agar.io da bu tuş yok o yüzden eğer birini yiyemezseniz ona yaklaşınca altına girersiniz ama yiyebilecek bir kapasiteniz varsa onun üstüne çıkarsınız işte size bir kaç fotoğraf.





Ha bu arada eski agar.io ne merak edenler ve eğer yeni agar.io ya giremeyenler için fotoğraflar üstte. (Arkadaşlar zaten bilinmeyenlerin başında oyundan görüntüler koyduğum için bir kaç skin yani top şekli koydum.)

5.Agar.io hakkında daha fazlası

Arkadaşlar bir önceki yazım da yaptığım yine bu yazıda da kendime ait bir caps yaptım işte o da yukarı da inşallah beğenmişsinizdir.

Arkadaşlar bu yazınında sonuna geldik bir sonraki yazım da görüşmek üzere.Umarım ki bu yazdıklarım sizi biriciliğe taşır.